Beoordelingen van Cleopatra Enschede

Recente recensies

5.0
Nbk
vandaag

Eten was goed, keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Boris
27 september 2023

Heerlijke pizzas

Monique
27 september 2023

Na lange tijd weer wat besteld maar de kwaliteit was weer top !

Miriam
25 september 2023

Zoals altijd weer perfect, snel klaar op de afgesproken tijd. En de kwaliteit is echt goed.

Boris
24 september 2023

Beste lamskoteletten!

Onbekend
24 september 2023

Altijd lekker, snel bezorgd beste shoarma van enschede!

Richard
24 september 2023

Lekkere pizza!

George
22 september 2023
Paula de Jonge
21 september 2023

Vroeg om knapperig vlees wat niet het geval was kreeg daar integen knapperige aardappels wat meer op chips leek

Boris
20 september 2023

Super lekkere lamskotelette!

Hans van Wezel
17 september 2023

Tevreden over het product.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
16 september 2023

Lekker eten, snel bezorgd

Boris
15 september 2023

Altijd lekker! Wat je ook kiest

Onbekend
14 september 2023
Boris
13 september 2023

Heerlijk eten! Pizza, kapsalon lamskottelen, alles goed gesmaakt! Toppers!

Anita
12 september 2023
Schepers
12 september 2023

prima zoals altijd, weer genoten

Ghada
10 september 2023
Orlando
8 september 2023

Bestelling was compleet en op tijd klaar, om op te halen.

J Wesselink
3 september 2023
Anon
28 augustus 2023

Normaal gesproken is er niks op aan te merken maar dit keer duurde de bezorging bijna 2 uur, de bijbestelde knoflooksaus werd niet geleverd en de gratis blikje drinken ook niet. En de pizza was helaas niet eens lauw warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wb
28 augustus 2023
Harm Prins
26 augustus 2023

Top was lekker ๐Ÿ‘

Henri
25 augustus 2023

bodem van de pizza was te lang gebakken , daarom hard en droog.

Hanneke
25 augustus 2023

Heerlijke broodjes en snel geleverd (ondanks drukke dag en tijdstip)

Marian
25 augustus 2023

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Michel
21 augustus 2023

Het was heerlijk en zeker voldoende, klein beetje jammer dat er geen pindasaus bij geleverd was, maar verder helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
20 augustus 2023

Erg lekker. Zoals altijd

Maria
20 augustus 2023

Smaakte goed werd mij thuis verteld. Complimenten

.
19 augustus 2023

Het eten was nog heet bij aankomst. Lekker gekruid aardappelschijfjes en shoarmavlees!

Bert Engelen
14 augustus 2023

Ik had aangegeven met 50 euro te betalen maar de bezorger had niet voldoende wisselgeld.

Marian
14 augustus 2023

Yum Yum๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Herman
13 augustus 2023

Besteld en op tijd klaar en het heeft heerlijk gesmaakt echt voor herhaling

Hans Nijenhuis
12 augustus 2023

Ga zo door ๐Ÿ‘

George
12 augustus 2023
Harry Ensink
12 augustus 2023

Pizza's waren zoals altijd weer top.

Willem
10 augustus 2023

De pizzaโ€™s lekker warm bezorgt en vriendelijke bezorger aan de deur! Goed kwaliteit ook aanwezig!

Kasper
8 augustus 2023

De shoarma schotel was erg lekker ga hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anon
6 augustus 2023

Heerlijk zoals altijd en de porties waren mรฉรฉr dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniempje
3 augustus 2023
Nijenhuis
1 augustus 2023

Prima

Inge
1 augustus 2023
Tonnie
30 juli 2023

Pizzaโ€™s besteld, deze waren super lekker. Ook de bezorgen en op hoogte houden per mail wanneer er bezorgt wordt.super service

Bojan
26 juli 2023

Top kwaliteit!!

Emot
23 juli 2023

Shoarma was snel koud:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moed
23 juli 2023
UncleWillie
21 juli 2023

heerlijke pizza, maar een erg ongeduldige bezorger

M
19 juli 2023

Altijd lekker eten, en snelle bezorging!

Natasha
17 juli 2023

Heerlijk!

Richart
16 juli 2023

Zoals altijd top! Heeft heerlijk gesmaakt...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindsay
13 juli 2023

Goeie porties voor me geld !! Aub houd dat zoโ€ฆ ik heb echt ervan genoten en ga zeker vaker bestellen

Rene barelds
12 juli 2023
Chris
12 juli 2023

Wat een top kwaliteit, je proeft alle lekkere kruiden door het eten heen! Wat een top pizzaโ€™s!

Dicky
10 juli 2023

Koude pizza

Jay
9 juli 2023

Heerlijk en op tijd

Dik
9 juli 2023

Snel bezorgd prima

T
9 juli 2023

Zoals altijd heerlijk en warm eten mogen ontvangen! Bedankt

Ansink
7 juli 2023

Altijd goed ๐Ÿ‘

Janny
7 juli 2023
Dg
7 juli 2023

Heerlijke pizza ๐Ÿ• aardige bezorger! 5/5

Marian
7 juli 2023

Yum-Yum zoals altijd.

Angel
6 juli 2023

Snel en erg lekker zoals altijd

P. Van Velsen
3 juli 2023

De pizza was niet meer warm helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Nijmeijer
1 juli 2023

Goed eten en precies op tijd geleverd

Saar
1 juli 2023

Verse salade, goed en mals lamsvlees en de bezorger was 20 min eerder dan afgesproken. Bestel liefst hier...altijd bestelling compleet warm en smakelijk

Luc Oost
30 juni 2023
George
29 juni 2023
Kaspers
25 juni 2023
Edwin
24 juni 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk op smaak, goed warm en forse porties.

H.Prins
21 juni 2023

Perfect ๐Ÿ‘

Olijve
20 juni 2023

Het was er snel en lekker warm. Was weer top.

Kim Willemsen
17 juni 2023

Pizza kip fantastisch ๐Ÿคฉ Calzone minder.. het was flauw mag een beetje zout peper en kruiden op!

Feike
17 juni 2023

Zoals altijd, was het weer ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Libbers
13 juni 2023

Eten altijd super , bezorgtijd nooit heel lang . We zijn al jaren klant

Marian
12 juni 2023

Als altijd YUM YUM Bravo

Marijke
12 juni 2023

Snel bezorgd en goed warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
11 juni 2023

Weer erg goed. Thx we hebben ervan genoten

ria mb dielemans
11 juni 2023

alles was prima en het eten was heerlijk zo al altijd we hebben weer gesmuld

Dik
10 juni 2023

Eten goed en de laatste bestellingen waren lekker op tijd

Ogo
10 juni 2023

Eigenlijk altijd goed en snel met bezorgen hier, vind het alleen jammer dat je er niet meer kunt eten.

Linda
9 juni 2023

Top!

Dennis Wissink
8 juni 2023

We hebben heerlijk gegeten. Een sateh schotel en een dรถner schotel. Achteraf bleek bedoelde ik de kebab schotel, raak ik altijd mee in de war. Allebei zijn lekker ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Nicole
7 juni 2023
Richart
6 juni 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. Vriendelijk, netjes en verzorgd bezorgd

Sanne
5 juni 2023

Perfect gebakken biefstuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
4 juni 2023

Smaakte goed een grote bestelling en binnen 45 min geleverd top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
2 juni 2023

Eten is weer goed. De zoveelste prijsverhoging in korte tijd doet me wel twijfelen om weer te bestellen.

Dennis Wissink
1 juni 2023

Gewoon, super lekker, niet te duur, niet goedkoop. Daar krijg je kwaliteit voor, ik heb nog nooit meegemaakt dat er iets mis is gegaan. Gewoon top service, en goed en vriendelijk personeel. Aanrader. En als je op hun eigen website besteld, krijg je er ook een gratis drankje bij.

UncleWillie
31 mei 2023
Ticheler
30 mei 2023
Hans van Wezel
29 mei 2023

Prima verzorgde bestelling

Meijer
29 mei 2023

Eten was goed maar niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
28 mei 2023

Bezorging precies op de tijd zoals gezegd was. Eten was heerlijk en lekker warm nog. Top dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richart
27 mei 2023

Eten was heerlijk alleen jammer dat er gewone cola bij zat terwijl ik om cola light gevraagd had.

Wb
27 mei 2023
Diana Kuipers
26 mei 2023

Goed eten en snelle levering.

Mieke Visser
24 mei 2023

Ze waren de bestelde pindasaus vergeten, ga niet moeilijk doen over een euro. Net klaar met eten, gaat de telefoon, excuses, we zijn de pindasaus vergeten, gaan het nu brengen met gratis drinken als goedmaken. Vond het super netjes maar het eten was bijna op. Toen boden ze nog aan om gratis drinken te brengen, super lief maar nogmaals, die ene euro ga ik niet moeilijk over doen. Bij een volgende telefonische bestelling zouden ze het alsnog goed maken. Dit noem ik nou gewoon een super goede service, alleen het telefoontje met de welgemeende excuses was voor mij al genoeg.

George
24 mei 2023
Dtv
22 mei 2023

Kon niet beter! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

UncleWillie
22 mei 2023
Yasar Inan
20 mei 2023
Bakker
18 mei 2023

Vandaag met het hele team besteld. Goede service nog betere kwaliteit en snelle bezorging. Een echte aanrader! Cleopatra bedankt

Hapsoen
17 mei 2023
Jan
12 mei 2023

Was top

Kay
12 mei 2023

Lang geleden dat ik zulke lekkere spareribs heb gehad! Super vers, goed warm bij aankomst! Top

Grolsch
12 mei 2023

Het was weer genieten, Bedankt.

ilihasj
8 mei 2023

lekkerste pizza's borzorging snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman Bloemendaal
7 mei 2023

2x kapsalon besteld. Bezorgen duurde wel even. Het waas heerlijk. Warm en genoeg. De bezorger was netjes. Beleefd en vriendelijk. Hij is eigenlijk het visie te kaartje van de zaak. Zeer te vreten en zeer aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoine Van Deursen
7 mei 2023

Eten is superb/alleen de bezorging ging aantal keren fout.contact opgenomen met restaurant/ zullen het rectificeren.. En mijn gratis blikje bier vergeten&voor 2de keer geen salades!jammer,maar ga ervan uit dat ze dit volgende keer goedmaken.Eten heerlijk en vers!

Danny Versteeg
6 mei 2023

De kwaliteit is weer als de periode van de Zweringsweg, well done!

Bakker
3 mei 2023
Sam
3 mei 2023

Wederom super lekker! Alleen jammer dat het minimale bestelbedrag zo hoog ligt nu, normaal haal ik 1x per week, nu haal ik 1x per maand

Pietersen
30 april 2023

Het eten was weer goed en snel bezorgd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

UncleWillie
30 april 2023
Baars
29 april 2023

Lekkere pizza, mooi op tijd en vriendelijke bezorger.

MM
29 april 2023

Mooi op tijd en super lekker!

Roelof
28 april 2023

Zoals altijd was het eten en de bezorger top

Simone
26 april 2023
George
24 april 2023
Marion
22 april 2023

Snelle levering van het eten..

Misana
22 april 2023

Gewoon lekker

Angel
22 april 2023

Er wat helaas iets mis gegaan gelijk gebeld en top opgelost , eten was verder erg lekker !

B
21 april 2023
Harry
21 april 2023

Topkwaliteit.

John
20 april 2023
Caroline
15 april 2023

Het eten was erg goed en werd netjes op tijd bezorgd

Mike
15 april 2023

Eten was weer lekker en het was er sneller dan verwacht.

UncleWillie
15 april 2023
van straaten R.H
11 april 2023

geen opmerkingen alles loop en smaak prima. volgende keer weer

Meijer
11 april 2023

Heerlijk gegeten , bestelling was er eerder dan aangegeven, top !

Chantal
10 april 2023
Enkido
9 april 2023

Supersnel, lekker eten en vriendelijk

Bakker
8 april 2023

Het was weer genieten. Bedankt cleopatra voor de goede service en het lekkere eten.

Denise
3 april 2023

Kapsalon was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
2 april 2023

Top service en kwaliteit goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
2 april 2023

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

UncleWillie
2 april 2023
Hans Nijenhuis
1 april 2023

Te hard gebakken aardappeltjes en snitzel

Oliveri
31 maart 2023

Alles is goed . Alleen aardappels zijn voor mij altijd een beetje te dun en hard gebakken

Michael
30 maart 2023
Sjon
26 maart 2023

Goed eten niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaspers
24 maart 2023
Evers
21 maart 2023

Ik ben vaste klant van jullie, de laaste bestelling Zondag 19 Maart was het eten lauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angel
20 maart 2023

Top , erg lekker

Bremen
19 maart 2023
Antoine Van Deursen
18 maart 2023

Het was verrukkelijk/ heerlijk.thnks

UncleWillie
18 maart 2023
Carla
17 maart 2023

Bestellen hier regelmatig, en ook nu smaakte het eten weer goed, en was het nog goed warm, toen het door een altijd vriendelijke bezorger, afgeleverd werd.

P.J.H. Kok
17 maart 2023

Daar waar we gewend waren aan een goede kwaliteit, zakt deze de laatste paar bestellingen terug naar een middelmatig niveau. Het vlees was hard, taai, droog, flauw en lauw. De kwaliteit van de aardappelschijfjes liet ook te wensen over. De bestelfolder verhuist voorlopig een tijdje naar de stapel "hierbij niet bestellen".

Pascal
15 maart 2023

Super warm, en lekker! Top!

UncleWillie
15 maart 2023
Miti
15 maart 2023

Toppoe

GROLSCH MEDEWERKERS
11 maart 2023

Het was weer als altijd erg lekker๐Ÿ˜Ž

Henk
10 maart 2023

Wederom TOP

Gerrit
9 maart 2023

Heerlijke pizza, exact op tijd bezorgd !!

Els Mensink
8 maart 2023

Eten was niet op temperatuur. Laatste hap ging koud naar binnen. Waarschijnlijk waren wij de laatsten van het bezorg rondje.

Hofste
5 maart 2023

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene barelds
2 maart 2023
Erik
28 februari 2023

Snel, warm en kwaliteit super

Miti
27 februari 2023

Top

Ellen
27 februari 2023
marian
25 februari 2023

Heb weer heerlijk gegeten .Netjes op tijd bezorgd.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘‹

Dalen
24 februari 2023

Zoals altijd helemaal goed Snelle bezorging altijd warm En nog waardebon er bij gekregen Hier wordt je als klant nog gewaardeerd

Anita
24 februari 2023
P.J.H. Kok
24 februari 2023

Altijd prima in orde.

Willem
23 februari 2023

Op tijd en weer erg lekker. Had iets warmer gekund maar heerlijk,

Ank
22 februari 2023

Lekker gegeten, snel bezorgd! Aanrader

UncleWillie
21 februari 2023
Miti
20 februari 2023

Toppie

Peter Reinders
20 februari 2023

Bestelling op een verkeerd adres afgeleverd! Op een verkeerde straat, deze bewoners hebben de bestelling in ontvangst genomen en thuis bij ons afgeleverd om 18.27 uur. Eten was bijna koud. Jammer. Volgende keer maar bij een ander bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bosman
19 februari 2023
Y
16 februari 2023
Meijer
12 februari 2023
Miti
11 februari 2023

Toppie

Mark
10 februari 2023

Niet best

Nina
9 februari 2023
Benny
9 februari 2023
Hans Nijenhuis
7 februari 2023

Bestelling later bezorgd i.v.m. Kapot knappen van de zak !!

Nick
5 februari 2023

Perfect eten, goede bezorging, gewoon top. 5 sterretjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
5 februari 2023

Ruim op tijd.En het eten was weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
2 februari 2023

Wederom geen champignons op de pizza terwijl deze wel betaald zijn

E.E
30 januari 2023

Geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
29 januari 2023

Het eten is altijd lekker. Hier is niets op aan te merken. Het is jammer dat de verwachte bezorg tijd nooit wordt waargemaakt. Vandaag een halfuur langer moeten wachten dan de toegezegde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

desire van voorst
29 januari 2023

Bestelling kwam 30 min te laat! Pizza doner was aangebrand, bodem van karton..bestelde 2 tosti ananas met kaas, kreeg er maar 1 en wel 2 tosti kaas, terwijl 1 besteld was. Beide tosti's waren zwart aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
29 januari 2023
sander will
28 januari 2023

Vlees van iedereen was helaas koud, zelfs in een alu bak. Alleen de schijfjes waren warm.

Oliveri
28 januari 2023

Toppers

Prins
28 januari 2023

Perfect ๐Ÿ‘

Teeld
27 januari 2023

Bijna 2 uur op ons eten gewacht. Het eten was prima!

janko
27 januari 2023
ria mb dielemans
26 januari 2023

het eten was super lekker

Maurice
25 januari 2023

Veel geld voor weinig. Aardappelschijfjes zwaar doorbakken en merendeels aardappel weinig vlees dus!

Gertjan
23 januari 2023

Eten was veel en lekker, bezorging had een kleine hickup, mijn adres was blijkbaar moeilijk te vinden? Maar dat was snel opgelost door maar even naar buiten te gaan.

Christine moes
22 januari 2023

Normaal geen klachten maar deze keer was er 1 item het broodje shoarma zo goed als koud

Henk.
21 januari 2023

Wederom top

Cor
21 januari 2023
Erik
20 januari 2023
William
17 januari 2023

Eten warm ontvangen en op tijd

Miti
14 januari 2023

Toppie

Ilyana
14 januari 2023

Ik ben normaal vaste klant en bestel echt vaak, maar gister was de shoarma in de kapsalon gewoon aangebrand en de pizza bodem ook keihard dat we de pizza weg hebben gegooid. Heel jammer na al die jaren dat we bij jullie hebben besteld..

Anne
13 januari 2023

Het eten was zoals gewoonlijk weer lekker, echter moeten ze wel aan de bezorging werken. Om 18.10u een pizza en kapsalon besteld, bezorgtijd 19.10u prima. Bleek dat de pizza en kapsalon pas om 19.50u aankwamen, met een keer bellen tussendoor of ze ons niet vergeten waren. Jammer.

Hans Jager
12 januari 2023

Ik had gevraagd om warm eten te bezorgen, helaas was het eten lauw/koud en de oorzaak daarvan is een koud blikje coca cola was bij het eten geplaatst daardoor werd het warme eten lauw/koud en de koude Coca Cola lauw/warm. Mijn conclusie slecht ingepakt

Tim Halle
12 januari 2023

Ik heb een extra pita bij besteld niet gekregen een blikje fanta besteld niet gekregen alleen mijn gratis drankje zat erbij dus heb 3.25euro voor niks betaald niets gekregen ik vind dit echt jammer hoe dit is gegaan geen goede reclame als je terug wil reageren stuur een mail op timterhalle8585@icloud.com

Reactie van Cleopatra

Hallo, u bestelling was gisteren 1 van de laatste die is bezorgd en toevallig was ik diegene die het bezorgde en de andere eigenaar die het maakte en ik weet zeker dat er een fanta en 2 pitaโ€™s in de bestelling zaten. Dus mijn vraag is hoe kun je zoiets zeggen terwijl je weet dat je het hebt gekregen?

Nina
9 januari 2023
Marco
9 januari 2023
Nayil Katalanc
9 januari 2023

Op tijd en lekker! Niks te verbeteren. Top๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholten
8 januari 2023

Zoals gewoonlijk altijd goed eten .

Miti
8 januari 2023

Toppie

Johan
7 januari 2023

De shoarma bestond vooral uit kleine stukjes vlees (indruk restjes) en het bakje scherpe saus was nog voor geen kwart gevuld. Jammer we zijn dit niet gewend van Cleopatra

W
3 januari 2023

Veel positiefs gehoord over jullie. Gisteren toch eens besteld , maar helaas de shoarma smaakte flauw en was droog echt jammer. Snachts wakker gelegen van enorme zuurbranden en vervolgens smorgen aan de diarree .. 1 keer en nooit meer

Dalen
2 januari 2023

Lekker eten Snelle levering En notities worden altijd gelezen ๐Ÿ’ช

Dankaart
1 januari 2022

We snappen dat het druk is, maar wij vonden het erg slecht dat er niet goed op de bon is gekeken is. Waardoor we eerst de 1 helft van onze bestelling kregen en een uur later de andere deel. Wij vinden dat de bezorgers hier niet aan kan doen en het eten ook wel goed is. Hierbij vinden dat het erg mis is gegaan in de zaak. We hebben ook een aantal maal gebeld en de eerst keer wordt dan gezegt dat het eten binnen 20 minuten er zal zijn en dat was doen niet zo het geval. Wij hopen dat dit in de toekomst beter gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Dijk
28 december 2022
Herman
26 december 2022

Heb online besteld en betaald kon geen stempel krijgen in het spaarboekje kan alleen met contante betaling dat vind ik een min punt voor de rest was het prima eten

M vd maas
24 december 2022

Snelle bezorging smaakte goed

Willy
24 december 2022

Goede kwaliteit en snel bezorgd

RB
23 december 2022

We hadden 2 pita kaas deze waaren bijna zwart aan 1 kant

Horstman
23 december 2022

Beetje lang moeten wachten, maar heerlijk gegeten ๐Ÿ˜‰

Nina
20 december 2022
Mick
17 december 2022

Top. Ik kreeg de vorige keer een verkeerde bestelling bezorgd. Er werd me voor de eerst volgende keer toegezegd dat ik de volgende gratis kreeg. Bij deze, bedankt

B S
13 december 2022

Al meerdere malen s'avonds na een drukke werkdag mijn eten hier besteld zodat ik niet laat nog hoef te koken. Vrijwel altijd tevreden! Lekker eten (en knoflooksaus). De bezorgers zijn vriendelijk, lijken wel wat haastig te zijn maar dat komt door drukte en is heel goed te begrijpen. Een keer heb ik eten besteld en daarna totaal vergeten waardoor er s'avonds laat een bezorger aan stond te bellen terwijl ik sliep, nogal een foutje aan mijn kant. De volgende dag werd ik echter gebeld en het eten werd me tegoed gehouden, ondanks dat het mijn eigen schuld was. Erg sympathiek!! Inmiddels is dit een go-to restaurant voor mij geworden wanneer ik geen tijd heb om te koken of zin heb aan iets.

Toni
12 december 2022

Het was weer lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
10 december 2022

Goed eten . Alleen jammer dat het drinken wat er gratis bij zou moeten zitten er niet bij zat

Annette de Vries
10 december 2022
kahhin khoo
9 december 2022

prijsverhoging geen probleem maar slecht gevulde lahmacun doner

Dalen
8 december 2022

Jammer dat de opmerkingen niet worden gelezen

Hans Kamping
8 december 2022

Alles perfect

Fennie
7 december 2022

Top eten veel vers en warm ...de salade die is heerlijk er bij ...djw toppers

Chris
6 december 2022
Nick
6 december 2022
Els Mensink
6 december 2022

Normaal PRIMA! Nu lauw bijna koud! Niet gewend van jullie! Misschien door sinterklaas spits! EN.......... tip: schnitzels niet in frituur gooien! Is echt niet lekker[ veel ervaring met verzorgen van dagmenu`s op camping maar dit is `not done`!!!! Geen schnitzels meer voor mij. Rest echt prima!!!!

Erwin Abbink
3 december 2022
John
3 december 2022

Kwaliteit laat dit keer wel erg te wensen over, Ik ga dit niet hier neer zetten.

Annet
1 december 2022

Vlot bezorgd, lekker warm en prima gesmaakt, top!!!

Rob Trip
1 december 2022

Prima broodje super shoarma, en snel bezorgd.

Silvia
29 november 2022
Ogo
28 november 2022

Ik had een broodje super shoarma Jumbo besteld, maar kreeg een normale shoarma dit keer, verder vind ik de kwaliteit van deze zaak altijd goed.

Jorg
28 november 2022
Raff
27 november 2022

Kom er al meer dan 25 jaar altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prins
27 november 2022

Het eten was zeer goed alleen een beetje laat dat is jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lerrie
26 november 2022

Niet normaal lang wachten was de helft van de bestelling ook nog niet eens compleet duurde ook uren voor de bestelling er was plus de 2e keer van het ophalen heeft ook uren geduurd! Maar goed het eten opzich was lekker!

Frank Baasdam
26 november 2022

Bijna twee uur ( 1 3/4 uur) wachten op eten is veels te lang. Helaas

Henri
25 november 2022

ruim 2 uur moeten wachten op mijn eten, gaat mij niet weer gebeuren

Dik
25 november 2022

Moest ruim anderhalf uur wachten. ..... Gaven in de app 1uur aan...dit niet de eerste keer.

b. kotte
24 november 2022

De kip donner was lekker. grote portie, maar helaas zat er geen sla bij

Rob.
23 november 2022

Het was prima en erg lekker

George
22 november 2022
Eunice
21 november 2022

Pizza was koud helaas!

Frank Baasdam
21 november 2022

De pizza Carbonara was weer perfect en de bezorgtijd, nu wel, op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willie
20 november 2022

Lekker, goede porties en snel klaar voor afhaal. (Tip: gebruik van de app op de iphone verbeteren)

Roelof
20 november 2022

Zoals altijd was het weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
20 november 2022

Eten was zoals altijd goed en lekker. Hadden om 16.00 besteld met de bezorgtijd van 17.15 en dan alsnog om 17.25 bezorgen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wb
20 november 2022
WR
18 november 2022

Bezorger zeer vriendelijk en opgewekt ๐Ÿ˜Š Eten, zoals altijd, erg lekker!

Marco
18 november 2022
Pepijn
18 november 2022

1 van de gerechten was redelijk koud, en we klagen er verder nooit over, maar is wel eens vaker gebeurd. Verder is het altijd goed eten, goeie prijs en ook prima bezorgtijden

R.Barelds
17 november 2022
Antoine Van Deursen
15 november 2022

Verkeerde Maaltijd geleverd. Jammer.had voor kleintje Pluto kindermenu besteld.kipnuggets zouden hierin moeten zitten!!maar kregen een frikadel!!

Shannen
15 november 2022

Snel bezorgd, lekker eten en vriendelijke bezorger

Wil
15 november 2022
anoniem
13 november 2022
M
12 november 2022
Mitch
12 november 2022

Alleen de cola en knoflooksaus vergeten jammer . Maar verder goed zoals altijd !

Sven Kok
10 november 2022

Was goed gevuld.

Alexandra
10 november 2022

Heerlijke pasta en snelle bezorging.

Raymond
9 november 2022

Zoals gewoonlijk goed en goede hoeveelheid.

Theo baars
7 november 2022

Eten was half uur te laat pizza was lauw shoarma was koud alleen aardapschijfjes was warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.