Avaliações de Cleopatra Enschede

Avaliações recentes

5.0
Nbk
Hoje

Eten was goed, keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Boris
27 setembro 2023

Heerlijke pizzas

Monique
27 setembro 2023

Na lange tijd weer wat besteld maar de kwaliteit was weer top !

Miriam
25 setembro 2023

Zoals altijd weer perfect, snel klaar op de afgesproken tijd. En de kwaliteit is echt goed.

Boris
24 setembro 2023

Beste lamskoteletten!

Onbekend
24 setembro 2023

Altijd lekker, snel bezorgd beste shoarma van enschede!

Richard
24 setembro 2023

Lekkere pizza!

George
22 setembro 2023
Paula de Jonge
21 setembro 2023

Vroeg om knapperig vlees wat niet het geval was kreeg daar integen knapperige aardappels wat meer op chips leek

Boris
20 setembro 2023

Super lekkere lamskotelette!

Hans van Wezel
17 setembro 2023

Tevreden over het product.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy
16 setembro 2023

Lekker eten, snel bezorgd

Boris
15 setembro 2023

Altijd lekker! Wat je ook kiest

Onbekend
14 setembro 2023
Boris
13 setembro 2023

Heerlijk eten! Pizza, kapsalon lamskottelen, alles goed gesmaakt! Toppers!

Anita
12 setembro 2023
Schepers
12 setembro 2023

prima zoals altijd, weer genoten

Ghada
10 setembro 2023
Orlando
8 setembro 2023

Bestelling was compleet en op tijd klaar, om op te halen.

J Wesselink
3 setembro 2023
Anon
28 agosto 2023

Normaal gesproken is er niks op aan te merken maar dit keer duurde de bezorging bijna 2 uur, de bijbestelde knoflooksaus werd niet geleverd en de gratis blikje drinken ook niet. En de pizza was helaas niet eens lauw warm meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wb
28 agosto 2023
Harm Prins
26 agosto 2023

Top was lekker 👍

Henri
25 agosto 2023

bodem van de pizza was te lang gebakken , daarom hard en droog.

Hanneke
25 agosto 2023

Heerlijke broodjes en snel geleverd (ondanks drukke dag en tijdstip)

Marian
25 agosto 2023

👍👍👍😋😋😋

Michel
21 agosto 2023

Het was heerlijk en zeker voldoende, klein beetje jammer dat er geen pindasaus bij geleverd was, maar verder helemaal top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bakker
20 agosto 2023

Erg lekker. Zoals altijd

Maria
20 agosto 2023

Smaakte goed werd mij thuis verteld. Complimenten

.
19 agosto 2023

Het eten was nog heet bij aankomst. Lekker gekruid aardappelschijfjes en shoarmavlees!

Bert Engelen
14 agosto 2023

Ik had aangegeven met 50 euro te betalen maar de bezorger had niet voldoende wisselgeld.

Marian
14 agosto 2023

Yum Yum👍👍👍

Herman
13 agosto 2023

Besteld en op tijd klaar en het heeft heerlijk gesmaakt echt voor herhaling

Hans Nijenhuis
12 agosto 2023

Ga zo door 👍

George
12 agosto 2023
Harry Ensink
12 agosto 2023

Pizza's waren zoals altijd weer top.

Willem
10 agosto 2023

De pizza’s lekker warm bezorgt en vriendelijke bezorger aan de deur! Goed kwaliteit ook aanwezig!

Kasper
8 agosto 2023

De shoarma schotel was erg lekker ga hier zeker vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anon
6 agosto 2023

Heerlijk zoals altijd en de porties waren méér dan genoeg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniempje
3 agosto 2023
Nijenhuis
1 agosto 2023

Prima

Inge
1 agosto 2023
Tonnie
30 julho 2023

Pizza’s besteld, deze waren super lekker. Ook de bezorgen en op hoogte houden per mail wanneer er bezorgt wordt.super service

Bojan
26 julho 2023

Top kwaliteit!!

Emot
23 julho 2023

Shoarma was snel koud:

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Moed
23 julho 2023
UncleWillie
21 julho 2023

heerlijke pizza, maar een erg ongeduldige bezorger

M
19 julho 2023

Altijd lekker eten, en snelle bezorging!

Natasha
17 julho 2023

Heerlijk!

Richart
16 julho 2023

Zoals altijd top! Heeft heerlijk gesmaakt...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lindsay
13 julho 2023

Goeie porties voor me geld !! Aub houd dat zo… ik heb echt ervan genoten en ga zeker vaker bestellen

Rene barelds
12 julho 2023
Chris
12 julho 2023

Wat een top kwaliteit, je proeft alle lekkere kruiden door het eten heen! Wat een top pizza’s!

Dicky
10 julho 2023

Koude pizza

Jay
9 julho 2023

Heerlijk en op tijd

Dik
9 julho 2023

Snel bezorgd prima

T
9 julho 2023

Zoals altijd heerlijk en warm eten mogen ontvangen! Bedankt

Ansink
7 julho 2023

Altijd goed 👍

Janny
7 julho 2023
Dg
7 julho 2023

Heerlijke pizza 🍕 aardige bezorger! 5/5

Marian
7 julho 2023

Yum-Yum zoals altijd.

Angel
6 julho 2023

Snel en erg lekker zoals altijd

P. Van Velsen
3 julho 2023

De pizza was niet meer warm helaas.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita Nijmeijer
1 julho 2023

Goed eten en precies op tijd geleverd

Saar
1 julho 2023

Verse salade, goed en mals lamsvlees en de bezorger was 20 min eerder dan afgesproken. Bestel liefst hier...altijd bestelling compleet warm en smakelijk

Luc Oost
30 junho 2023
George
29 junho 2023
Kaspers
25 junho 2023
Edwin
24 junho 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk op smaak, goed warm en forse porties.

H.Prins
21 junho 2023

Perfect 👍

Olijve
20 junho 2023

Het was er snel en lekker warm. Was weer top.

Kim Willemsen
17 junho 2023

Pizza kip fantastisch 🤩 Calzone minder.. het was flauw mag een beetje zout peper en kruiden op!

Feike
17 junho 2023

Zoals altijd, was het weer 👍🏼

Libbers
13 junho 2023

Eten altijd super , bezorgtijd nooit heel lang . We zijn al jaren klant

Marian
12 junho 2023

Als altijd YUM YUM Bravo

Marijke
12 junho 2023

Snel bezorgd en goed warm en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bakker
11 junho 2023

Weer erg goed. Thx we hebben ervan genoten

ria mb dielemans
11 junho 2023

alles was prima en het eten was heerlijk zo al altijd we hebben weer gesmuld

Dik
10 junho 2023

Eten goed en de laatste bestellingen waren lekker op tijd

Ogo
10 junho 2023

Eigenlijk altijd goed en snel met bezorgen hier, vind het alleen jammer dat je er niet meer kunt eten.

Linda
9 junho 2023

Top!

Dennis Wissink
8 junho 2023

We hebben heerlijk gegeten. Een sateh schotel en een döner schotel. Achteraf bleek bedoelde ik de kebab schotel, raak ik altijd mee in de war. Allebei zijn lekker 👍🏼👍🏼

Nicole
7 junho 2023
Richart
6 junho 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. Vriendelijk, netjes en verzorgd bezorgd

Sanne
5 junho 2023

Perfect gebakken biefstuk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
4 junho 2023

Smaakte goed een grote bestelling en binnen 45 min geleverd top service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
2 junho 2023

Eten is weer goed. De zoveelste prijsverhoging in korte tijd doet me wel twijfelen om weer te bestellen.

Dennis Wissink
1 junho 2023

Gewoon, super lekker, niet te duur, niet goedkoop. Daar krijg je kwaliteit voor, ik heb nog nooit meegemaakt dat er iets mis is gegaan. Gewoon top service, en goed en vriendelijk personeel. Aanrader. En als je op hun eigen website besteld, krijg je er ook een gratis drankje bij.

UncleWillie
31 maio 2023
Ticheler
30 maio 2023
Hans van Wezel
29 maio 2023

Prima verzorgde bestelling

Meijer
29 maio 2023

Eten was goed maar niet warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
28 maio 2023

Bezorging precies op de tijd zoals gezegd was. Eten was heerlijk en lekker warm nog. Top dus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richart
27 maio 2023

Eten was heerlijk alleen jammer dat er gewone cola bij zat terwijl ik om cola light gevraagd had.

Wb
27 maio 2023
Diana Kuipers
26 maio 2023

Goed eten en snelle levering.

Mieke Visser
24 maio 2023

Ze waren de bestelde pindasaus vergeten, ga niet moeilijk doen over een euro. Net klaar met eten, gaat de telefoon, excuses, we zijn de pindasaus vergeten, gaan het nu brengen met gratis drinken als goedmaken. Vond het super netjes maar het eten was bijna op. Toen boden ze nog aan om gratis drinken te brengen, super lief maar nogmaals, die ene euro ga ik niet moeilijk over doen. Bij een volgende telefonische bestelling zouden ze het alsnog goed maken. Dit noem ik nou gewoon een super goede service, alleen het telefoontje met de welgemeende excuses was voor mij al genoeg.

George
24 maio 2023
Dtv
22 maio 2023

Kon niet beter! 👍🏻👍🏻

UncleWillie
22 maio 2023
Yasar Inan
20 maio 2023
Bakker
18 maio 2023

Vandaag met het hele team besteld. Goede service nog betere kwaliteit en snelle bezorging. Een echte aanrader! Cleopatra bedankt

Hapsoen
17 maio 2023
Jan
12 maio 2023

Was top

Kay
12 maio 2023

Lang geleden dat ik zulke lekkere spareribs heb gehad! Super vers, goed warm bij aankomst! Top

Grolsch
12 maio 2023

Het was weer genieten, Bedankt.

ilihasj
8 maio 2023

lekkerste pizza's borzorging snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman Bloemendaal
7 maio 2023

2x kapsalon besteld. Bezorgen duurde wel even. Het waas heerlijk. Warm en genoeg. De bezorger was netjes. Beleefd en vriendelijk. Hij is eigenlijk het visie te kaartje van de zaak. Zeer te vreten en zeer aan te bevelen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Antoine Van Deursen
7 maio 2023

Eten is superb/alleen de bezorging ging aantal keren fout.contact opgenomen met restaurant/ zullen het rectificeren.. En mijn gratis blikje bier vergeten&voor 2de keer geen salades!jammer,maar ga ervan uit dat ze dit volgende keer goedmaken.Eten heerlijk en vers!

Danny Versteeg
6 maio 2023

De kwaliteit is weer als de periode van de Zweringsweg, well done!

Bakker
3 maio 2023
Sam
3 maio 2023

Wederom super lekker! Alleen jammer dat het minimale bestelbedrag zo hoog ligt nu, normaal haal ik 1x per week, nu haal ik 1x per maand

Pietersen
30 abril 2023

Het eten was weer goed en snel bezorgd top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

UncleWillie
30 abril 2023
Baars
29 abril 2023

Lekkere pizza, mooi op tijd en vriendelijke bezorger.

MM
29 abril 2023

Mooi op tijd en super lekker!

Roelof
28 abril 2023

Zoals altijd was het eten en de bezorger top

Simone
26 abril 2023
George
24 abril 2023
Marion
22 abril 2023

Snelle levering van het eten..

Misana
22 abril 2023

Gewoon lekker

Angel
22 abril 2023

Er wat helaas iets mis gegaan gelijk gebeld en top opgelost , eten was verder erg lekker !

B
21 abril 2023
Harry
21 abril 2023

Topkwaliteit.

John
20 abril 2023
Caroline
15 abril 2023

Het eten was erg goed en werd netjes op tijd bezorgd

Mike
15 abril 2023

Eten was weer lekker en het was er sneller dan verwacht.

UncleWillie
15 abril 2023
van straaten R.H
11 abril 2023

geen opmerkingen alles loop en smaak prima. volgende keer weer

Meijer
11 abril 2023

Heerlijk gegeten , bestelling was er eerder dan aangegeven, top !

Chantal
10 abril 2023
Enkido
9 abril 2023

Supersnel, lekker eten en vriendelijk

Bakker
8 abril 2023

Het was weer genieten. Bedankt cleopatra voor de goede service en het lekkere eten.

Denise
3 abril 2023

Kapsalon was lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
2 abril 2023

Top service en kwaliteit goed eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman
2 abril 2023

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

UncleWillie
2 abril 2023
Hans Nijenhuis
1 abril 2023

Te hard gebakken aardappeltjes en snitzel

Oliveri
31 março 2023

Alles is goed . Alleen aardappels zijn voor mij altijd een beetje te dun en hard gebakken

Michael
30 março 2023
Sjon
26 março 2023

Goed eten niks op aan te merken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kaspers
24 março 2023
Evers
21 março 2023

Ik ben vaste klant van jullie, de laaste bestelling Zondag 19 Maart was het eten lauw!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angel
20 março 2023

Top , erg lekker

Bremen
19 março 2023
Antoine Van Deursen
18 março 2023

Het was verrukkelijk/ heerlijk.thnks

UncleWillie
18 março 2023
Carla
17 março 2023

Bestellen hier regelmatig, en ook nu smaakte het eten weer goed, en was het nog goed warm, toen het door een altijd vriendelijke bezorger, afgeleverd werd.

P.J.H. Kok
17 março 2023

Daar waar we gewend waren aan een goede kwaliteit, zakt deze de laatste paar bestellingen terug naar een middelmatig niveau. Het vlees was hard, taai, droog, flauw en lauw. De kwaliteit van de aardappelschijfjes liet ook te wensen over. De bestelfolder verhuist voorlopig een tijdje naar de stapel "hierbij niet bestellen".

Pascal
15 março 2023

Super warm, en lekker! Top!

UncleWillie
15 março 2023
Miti
15 março 2023

Toppoe

GROLSCH MEDEWERKERS
11 março 2023

Het was weer als altijd erg lekker😎

Henk
10 março 2023

Wederom TOP

Gerrit
9 março 2023

Heerlijke pizza, exact op tijd bezorgd !!

Els Mensink
8 março 2023

Eten was niet op temperatuur. Laatste hap ging koud naar binnen. Waarschijnlijk waren wij de laatsten van het bezorg rondje.

Hofste
5 março 2023

Heerlijk zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene barelds
2 março 2023
Erik
28 fevereiro 2023

Snel, warm en kwaliteit super

Miti
27 fevereiro 2023

Top

Ellen
27 fevereiro 2023
marian
25 fevereiro 2023

Heb weer heerlijk gegeten .Netjes op tijd bezorgd.👍👍👍👋

Dalen
24 fevereiro 2023

Zoals altijd helemaal goed Snelle bezorging altijd warm En nog waardebon er bij gekregen Hier wordt je als klant nog gewaardeerd

Anita
24 fevereiro 2023
P.J.H. Kok
24 fevereiro 2023

Altijd prima in orde.

Willem
23 fevereiro 2023

Op tijd en weer erg lekker. Had iets warmer gekund maar heerlijk,

Ank
22 fevereiro 2023

Lekker gegeten, snel bezorgd! Aanrader

UncleWillie
21 fevereiro 2023
Miti
20 fevereiro 2023

Toppie

Peter Reinders
20 fevereiro 2023

Bestelling op een verkeerd adres afgeleverd! Op een verkeerde straat, deze bewoners hebben de bestelling in ontvangst genomen en thuis bij ons afgeleverd om 18.27 uur. Eten was bijna koud. Jammer. Volgende keer maar bij een ander bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bosman
19 fevereiro 2023
Y
16 fevereiro 2023
Meijer
12 fevereiro 2023
Miti
11 fevereiro 2023

Toppie

Mark
10 fevereiro 2023

Niet best

Nina
9 fevereiro 2023
Benny
9 fevereiro 2023
Hans Nijenhuis
7 fevereiro 2023

Bestelling later bezorgd i.v.m. Kapot knappen van de zak !!

Nick
5 fevereiro 2023

Perfect eten, goede bezorging, gewoon top. 5 sterretjes!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
5 fevereiro 2023

Ruim op tijd.En het eten was weer perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
2 fevereiro 2023

Wederom geen champignons op de pizza terwijl deze wel betaald zijn

E.E
30 janeiro 2023

Geen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ine
29 janeiro 2023

Het eten is altijd lekker. Hier is niets op aan te merken. Het is jammer dat de verwachte bezorg tijd nooit wordt waargemaakt. Vandaag een halfuur langer moeten wachten dan de toegezegde tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

desire van voorst
29 janeiro 2023

Bestelling kwam 30 min te laat! Pizza doner was aangebrand, bodem van karton..bestelde 2 tosti ananas met kaas, kreeg er maar 1 en wel 2 tosti kaas, terwijl 1 besteld was. Beide tosti's waren zwart aangebrand.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
29 janeiro 2023
sander will
28 janeiro 2023

Vlees van iedereen was helaas koud, zelfs in een alu bak. Alleen de schijfjes waren warm.

Oliveri
28 janeiro 2023

Toppers

Prins
28 janeiro 2023

Perfect 👍

Teeld
27 janeiro 2023

Bijna 2 uur op ons eten gewacht. Het eten was prima!

janko
27 janeiro 2023
ria mb dielemans
26 janeiro 2023

het eten was super lekker

Maurice
25 janeiro 2023

Veel geld voor weinig. Aardappelschijfjes zwaar doorbakken en merendeels aardappel weinig vlees dus!

Gertjan
23 janeiro 2023

Eten was veel en lekker, bezorging had een kleine hickup, mijn adres was blijkbaar moeilijk te vinden? Maar dat was snel opgelost door maar even naar buiten te gaan.

Christine moes
22 janeiro 2023

Normaal geen klachten maar deze keer was er 1 item het broodje shoarma zo goed als koud

Henk.
21 janeiro 2023

Wederom top

Cor
21 janeiro 2023
Erik
20 janeiro 2023
William
17 janeiro 2023

Eten warm ontvangen en op tijd

Miti
14 janeiro 2023

Toppie

Ilyana
14 janeiro 2023

Ik ben normaal vaste klant en bestel echt vaak, maar gister was de shoarma in de kapsalon gewoon aangebrand en de pizza bodem ook keihard dat we de pizza weg hebben gegooid. Heel jammer na al die jaren dat we bij jullie hebben besteld..

Anne
13 janeiro 2023

Het eten was zoals gewoonlijk weer lekker, echter moeten ze wel aan de bezorging werken. Om 18.10u een pizza en kapsalon besteld, bezorgtijd 19.10u prima. Bleek dat de pizza en kapsalon pas om 19.50u aankwamen, met een keer bellen tussendoor of ze ons niet vergeten waren. Jammer.

Hans Jager
12 janeiro 2023

Ik had gevraagd om warm eten te bezorgen, helaas was het eten lauw/koud en de oorzaak daarvan is een koud blikje coca cola was bij het eten geplaatst daardoor werd het warme eten lauw/koud en de koude Coca Cola lauw/warm. Mijn conclusie slecht ingepakt

Tim Halle
12 janeiro 2023

Ik heb een extra pita bij besteld niet gekregen een blikje fanta besteld niet gekregen alleen mijn gratis drankje zat erbij dus heb 3.25euro voor niks betaald niets gekregen ik vind dit echt jammer hoe dit is gegaan geen goede reclame als je terug wil reageren stuur een mail op timterhalle8585@icloud.com

Reacção a Cleopatra

Hallo, u bestelling was gisteren 1 van de laatste die is bezorgd en toevallig was ik diegene die het bezorgde en de andere eigenaar die het maakte en ik weet zeker dat er een fanta en 2 pita’s in de bestelling zaten. Dus mijn vraag is hoe kun je zoiets zeggen terwijl je weet dat je het hebt gekregen?

Nina
9 janeiro 2023
Marco
9 janeiro 2023
Nayil Katalanc
9 janeiro 2023

Op tijd en lekker! Niks te verbeteren. Top👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Scholten
8 janeiro 2023

Zoals gewoonlijk altijd goed eten .

Miti
8 janeiro 2023

Toppie

Johan
7 janeiro 2023

De shoarma bestond vooral uit kleine stukjes vlees (indruk restjes) en het bakje scherpe saus was nog voor geen kwart gevuld. Jammer we zijn dit niet gewend van Cleopatra

W
3 janeiro 2023

Veel positiefs gehoord over jullie. Gisteren toch eens besteld , maar helaas de shoarma smaakte flauw en was droog echt jammer. Snachts wakker gelegen van enorme zuurbranden en vervolgens smorgen aan de diarree .. 1 keer en nooit meer

Dalen
2 janeiro 2023

Lekker eten Snelle levering En notities worden altijd gelezen 💪

Dankaart
1 janeiro 2022

We snappen dat het druk is, maar wij vonden het erg slecht dat er niet goed op de bon is gekeken is. Waardoor we eerst de 1 helft van onze bestelling kregen en een uur later de andere deel. Wij vinden dat de bezorgers hier niet aan kan doen en het eten ook wel goed is. Hierbij vinden dat het erg mis is gegaan in de zaak. We hebben ook een aantal maal gebeld en de eerst keer wordt dan gezegt dat het eten binnen 20 minuten er zal zijn en dat was doen niet zo het geval. Wij hopen dat dit in de toekomst beter gaat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Dijk
28 dezembro 2022
Herman
26 dezembro 2022

Heb online besteld en betaald kon geen stempel krijgen in het spaarboekje kan alleen met contante betaling dat vind ik een min punt voor de rest was het prima eten

M vd maas
24 dezembro 2022

Snelle bezorging smaakte goed

Willy
24 dezembro 2022

Goede kwaliteit en snel bezorgd

RB
23 dezembro 2022

We hadden 2 pita kaas deze waaren bijna zwart aan 1 kant

Horstman
23 dezembro 2022

Beetje lang moeten wachten, maar heerlijk gegeten 😉

Nina
20 dezembro 2022
Mick
17 dezembro 2022

Top. Ik kreeg de vorige keer een verkeerde bestelling bezorgd. Er werd me voor de eerst volgende keer toegezegd dat ik de volgende gratis kreeg. Bij deze, bedankt

B S
13 dezembro 2022

Al meerdere malen s'avonds na een drukke werkdag mijn eten hier besteld zodat ik niet laat nog hoef te koken. Vrijwel altijd tevreden! Lekker eten (en knoflooksaus). De bezorgers zijn vriendelijk, lijken wel wat haastig te zijn maar dat komt door drukte en is heel goed te begrijpen. Een keer heb ik eten besteld en daarna totaal vergeten waardoor er s'avonds laat een bezorger aan stond te bellen terwijl ik sliep, nogal een foutje aan mijn kant. De volgende dag werd ik echter gebeld en het eten werd me tegoed gehouden, ondanks dat het mijn eigen schuld was. Erg sympathiek!! Inmiddels is dit een go-to restaurant voor mij geworden wanneer ik geen tijd heb om te koken of zin heb aan iets.

Toni
12 dezembro 2022

Het was weer lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond
10 dezembro 2022

Goed eten . Alleen jammer dat het drinken wat er gratis bij zou moeten zitten er niet bij zat

Annette de Vries
10 dezembro 2022
kahhin khoo
9 dezembro 2022

prijsverhoging geen probleem maar slecht gevulde lahmacun doner

Dalen
8 dezembro 2022

Jammer dat de opmerkingen niet worden gelezen

Hans Kamping
8 dezembro 2022

Alles perfect

Fennie
7 dezembro 2022

Top eten veel vers en warm ...de salade die is heerlijk er bij ...djw toppers

Chris
6 dezembro 2022
Nick
6 dezembro 2022
Els Mensink
6 dezembro 2022

Normaal PRIMA! Nu lauw bijna koud! Niet gewend van jullie! Misschien door sinterklaas spits! EN.......... tip: schnitzels niet in frituur gooien! Is echt niet lekker[ veel ervaring met verzorgen van dagmenu`s op camping maar dit is `not done`!!!! Geen schnitzels meer voor mij. Rest echt prima!!!!

Erwin Abbink
3 dezembro 2022
John
3 dezembro 2022

Kwaliteit laat dit keer wel erg te wensen over, Ik ga dit niet hier neer zetten.

Annet
1 dezembro 2022

Vlot bezorgd, lekker warm en prima gesmaakt, top!!!

Rob Trip
1 dezembro 2022

Prima broodje super shoarma, en snel bezorgd.

Silvia
29 novembro 2022
Ogo
28 novembro 2022

Ik had een broodje super shoarma Jumbo besteld, maar kreeg een normale shoarma dit keer, verder vind ik de kwaliteit van deze zaak altijd goed.

Jorg
28 novembro 2022
Raff
27 novembro 2022

Kom er al meer dan 25 jaar altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Prins
27 novembro 2022

Het eten was zeer goed alleen een beetje laat dat is jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lerrie
26 novembro 2022

Niet normaal lang wachten was de helft van de bestelling ook nog niet eens compleet duurde ook uren voor de bestelling er was plus de 2e keer van het ophalen heeft ook uren geduurd! Maar goed het eten opzich was lekker!

Frank Baasdam
26 novembro 2022

Bijna twee uur ( 1 3/4 uur) wachten op eten is veels te lang. Helaas

Henri
25 novembro 2022

ruim 2 uur moeten wachten op mijn eten, gaat mij niet weer gebeuren

Dik
25 novembro 2022

Moest ruim anderhalf uur wachten. ..... Gaven in de app 1uur aan...dit niet de eerste keer.

b. kotte
24 novembro 2022

De kip donner was lekker. grote portie, maar helaas zat er geen sla bij

Rob.
23 novembro 2022

Het was prima en erg lekker

George
22 novembro 2022
Eunice
21 novembro 2022

Pizza was koud helaas!

Frank Baasdam
21 novembro 2022

De pizza Carbonara was weer perfect en de bezorgtijd, nu wel, op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willie
20 novembro 2022

Lekker, goede porties en snel klaar voor afhaal. (Tip: gebruik van de app op de iphone verbeteren)

Roelof
20 novembro 2022

Zoals altijd was het weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jo
20 novembro 2022

Eten was zoals altijd goed en lekker. Hadden om 16.00 besteld met de bezorgtijd van 17.15 en dan alsnog om 17.25 bezorgen?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wb
20 novembro 2022
WR
18 novembro 2022

Bezorger zeer vriendelijk en opgewekt 😊 Eten, zoals altijd, erg lekker!

Marco
18 novembro 2022
Pepijn
18 novembro 2022

1 van de gerechten was redelijk koud, en we klagen er verder nooit over, maar is wel eens vaker gebeurd. Verder is het altijd goed eten, goeie prijs en ook prima bezorgtijden

R.Barelds
17 novembro 2022
Antoine Van Deursen
15 novembro 2022

Verkeerde Maaltijd geleverd. Jammer.had voor kleintje Pluto kindermenu besteld.kipnuggets zouden hierin moeten zitten!!maar kregen een frikadel!!

Shannen
15 novembro 2022

Snel bezorgd, lekker eten en vriendelijke bezorger

Wil
15 novembro 2022
anoniem
13 novembro 2022
M
12 novembro 2022
Mitch
12 novembro 2022

Alleen de cola en knoflooksaus vergeten jammer . Maar verder goed zoals altijd !

Sven Kok
10 novembro 2022

Was goed gevuld.

Alexandra
10 novembro 2022

Heerlijke pasta en snelle bezorging.

Raymond
9 novembro 2022

Zoals gewoonlijk goed en goede hoeveelheid.

Theo baars
7 novembro 2022

Eten was half uur te laat pizza was lauw shoarma was koud alleen aardapschijfjes was warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.