Reviews from Cleopatra Enschede

Recent reviews

5.0
Nbk
Today

Eten was goed, keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Boris
27 September 2023

Heerlijke pizzas

Monique
27 September 2023

Na lange tijd weer wat besteld maar de kwaliteit was weer top !

Miriam
25 September 2023

Zoals altijd weer perfect, snel klaar op de afgesproken tijd. En de kwaliteit is echt goed.

Boris
24 September 2023

Beste lamskoteletten!

Onbekend
24 September 2023

Altijd lekker, snel bezorgd beste shoarma van enschede!

Richard
24 September 2023

Lekkere pizza!

George
22 September 2023
Paula de Jonge
21 September 2023

Vroeg om knapperig vlees wat niet het geval was kreeg daar integen knapperige aardappels wat meer op chips leek

Boris
20 September 2023

Super lekkere lamskotelette!

Hans van Wezel
17 September 2023

Tevreden over het product.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
16 September 2023

Lekker eten, snel bezorgd

Boris
15 September 2023

Altijd lekker! Wat je ook kiest

Onbekend
14 September 2023
Boris
13 September 2023

Heerlijk eten! Pizza, kapsalon lamskottelen, alles goed gesmaakt! Toppers!

Anita
12 September 2023
Schepers
12 September 2023

prima zoals altijd, weer genoten

Ghada
10 September 2023
Orlando
8 September 2023

Bestelling was compleet en op tijd klaar, om op te halen.

J Wesselink
3 September 2023
Anon
28 August 2023

Normaal gesproken is er niks op aan te merken maar dit keer duurde de bezorging bijna 2 uur, de bijbestelde knoflooksaus werd niet geleverd en de gratis blikje drinken ook niet. En de pizza was helaas niet eens lauw warm meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wb
28 August 2023
Harm Prins
26 August 2023

Top was lekker ๐Ÿ‘

Henri
25 August 2023

bodem van de pizza was te lang gebakken , daarom hard en droog.

Hanneke
25 August 2023

Heerlijke broodjes en snel geleverd (ondanks drukke dag en tijdstip)

Marian
25 August 2023

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Michel
21 August 2023

Het was heerlijk en zeker voldoende, klein beetje jammer dat er geen pindasaus bij geleverd was, maar verder helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bakker
20 August 2023

Erg lekker. Zoals altijd

Maria
20 August 2023

Smaakte goed werd mij thuis verteld. Complimenten

.
19 August 2023

Het eten was nog heet bij aankomst. Lekker gekruid aardappelschijfjes en shoarmavlees!

Bert Engelen
14 August 2023

Ik had aangegeven met 50 euro te betalen maar de bezorger had niet voldoende wisselgeld.

Marian
14 August 2023

Yum Yum๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Herman
13 August 2023

Besteld en op tijd klaar en het heeft heerlijk gesmaakt echt voor herhaling

Hans Nijenhuis
12 August 2023

Ga zo door ๐Ÿ‘

George
12 August 2023
Harry Ensink
12 August 2023

Pizza's waren zoals altijd weer top.

Willem
10 August 2023

De pizzaโ€™s lekker warm bezorgt en vriendelijke bezorger aan de deur! Goed kwaliteit ook aanwezig!

Kasper
8 August 2023

De shoarma schotel was erg lekker ga hier zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anon
6 August 2023

Heerlijk zoals altijd en de porties waren mรฉรฉr dan genoeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniempje
3 August 2023
Nijenhuis
1 August 2023

Prima

Inge
1 August 2023
Tonnie
30 July 2023

Pizzaโ€™s besteld, deze waren super lekker. Ook de bezorgen en op hoogte houden per mail wanneer er bezorgt wordt.super service

Bojan
26 July 2023

Top kwaliteit!!

Emot
23 July 2023

Shoarma was snel koud:

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Moed
23 July 2023
UncleWillie
21 July 2023

heerlijke pizza, maar een erg ongeduldige bezorger

M
19 July 2023

Altijd lekker eten, en snelle bezorging!

Natasha
17 July 2023

Heerlijk!

Richart
16 July 2023

Zoals altijd top! Heeft heerlijk gesmaakt...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lindsay
13 July 2023

Goeie porties voor me geld !! Aub houd dat zoโ€ฆ ik heb echt ervan genoten en ga zeker vaker bestellen

Rene barelds
12 July 2023
Chris
12 July 2023

Wat een top kwaliteit, je proeft alle lekkere kruiden door het eten heen! Wat een top pizzaโ€™s!

Dicky
10 July 2023

Koude pizza

Jay
9 July 2023

Heerlijk en op tijd

Dik
9 July 2023

Snel bezorgd prima

T
9 July 2023

Zoals altijd heerlijk en warm eten mogen ontvangen! Bedankt

Ansink
7 July 2023

Altijd goed ๐Ÿ‘

Janny
7 July 2023
Dg
7 July 2023

Heerlijke pizza ๐Ÿ• aardige bezorger! 5/5

Marian
7 July 2023

Yum-Yum zoals altijd.

Angel
6 July 2023

Snel en erg lekker zoals altijd

P. Van Velsen
3 July 2023

De pizza was niet meer warm helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita Nijmeijer
1 July 2023

Goed eten en precies op tijd geleverd

Saar
1 July 2023

Verse salade, goed en mals lamsvlees en de bezorger was 20 min eerder dan afgesproken. Bestel liefst hier...altijd bestelling compleet warm en smakelijk

Luc Oost
30 June 2023
George
29 June 2023
Kaspers
25 June 2023
Edwin
24 June 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk op smaak, goed warm en forse porties.

H.Prins
21 June 2023

Perfect ๐Ÿ‘

Olijve
20 June 2023

Het was er snel en lekker warm. Was weer top.

Kim Willemsen
17 June 2023

Pizza kip fantastisch ๐Ÿคฉ Calzone minder.. het was flauw mag een beetje zout peper en kruiden op!

Feike
17 June 2023

Zoals altijd, was het weer ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Libbers
13 June 2023

Eten altijd super , bezorgtijd nooit heel lang . We zijn al jaren klant

Marian
12 June 2023

Als altijd YUM YUM Bravo

Marijke
12 June 2023

Snel bezorgd en goed warm en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bakker
11 June 2023

Weer erg goed. Thx we hebben ervan genoten

ria mb dielemans
11 June 2023

alles was prima en het eten was heerlijk zo al altijd we hebben weer gesmuld

Dik
10 June 2023

Eten goed en de laatste bestellingen waren lekker op tijd

Ogo
10 June 2023

Eigenlijk altijd goed en snel met bezorgen hier, vind het alleen jammer dat je er niet meer kunt eten.

Linda
9 June 2023

Top!

Dennis Wissink
8 June 2023

We hebben heerlijk gegeten. Een sateh schotel en een dรถner schotel. Achteraf bleek bedoelde ik de kebab schotel, raak ik altijd mee in de war. Allebei zijn lekker ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Nicole
7 June 2023
Richart
6 June 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. Vriendelijk, netjes en verzorgd bezorgd

Sanne
5 June 2023

Perfect gebakken biefstuk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
4 June 2023

Smaakte goed een grote bestelling en binnen 45 min geleverd top service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
2 June 2023

Eten is weer goed. De zoveelste prijsverhoging in korte tijd doet me wel twijfelen om weer te bestellen.

Dennis Wissink
1 June 2023

Gewoon, super lekker, niet te duur, niet goedkoop. Daar krijg je kwaliteit voor, ik heb nog nooit meegemaakt dat er iets mis is gegaan. Gewoon top service, en goed en vriendelijk personeel. Aanrader. En als je op hun eigen website besteld, krijg je er ook een gratis drankje bij.

UncleWillie
31 May 2023
Ticheler
30 May 2023
Hans van Wezel
29 May 2023

Prima verzorgde bestelling

Meijer
29 May 2023

Eten was goed maar niet warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
28 May 2023

Bezorging precies op de tijd zoals gezegd was. Eten was heerlijk en lekker warm nog. Top dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richart
27 May 2023

Eten was heerlijk alleen jammer dat er gewone cola bij zat terwijl ik om cola light gevraagd had.

Wb
27 May 2023
Diana Kuipers
26 May 2023

Goed eten en snelle levering.

Mieke Visser
24 May 2023

Ze waren de bestelde pindasaus vergeten, ga niet moeilijk doen over een euro. Net klaar met eten, gaat de telefoon, excuses, we zijn de pindasaus vergeten, gaan het nu brengen met gratis drinken als goedmaken. Vond het super netjes maar het eten was bijna op. Toen boden ze nog aan om gratis drinken te brengen, super lief maar nogmaals, die ene euro ga ik niet moeilijk over doen. Bij een volgende telefonische bestelling zouden ze het alsnog goed maken. Dit noem ik nou gewoon een super goede service, alleen het telefoontje met de welgemeende excuses was voor mij al genoeg.

George
24 May 2023
Dtv
22 May 2023

Kon niet beter! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

UncleWillie
22 May 2023
Yasar Inan
20 May 2023
Bakker
18 May 2023

Vandaag met het hele team besteld. Goede service nog betere kwaliteit en snelle bezorging. Een echte aanrader! Cleopatra bedankt

Hapsoen
17 May 2023
Jan
12 May 2023

Was top

Kay
12 May 2023

Lang geleden dat ik zulke lekkere spareribs heb gehad! Super vers, goed warm bij aankomst! Top

Grolsch
12 May 2023

Het was weer genieten, Bedankt.

ilihasj
8 May 2023

lekkerste pizza's borzorging snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herman Bloemendaal
7 May 2023

2x kapsalon besteld. Bezorgen duurde wel even. Het waas heerlijk. Warm en genoeg. De bezorger was netjes. Beleefd en vriendelijk. Hij is eigenlijk het visie te kaartje van de zaak. Zeer te vreten en zeer aan te bevelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Antoine Van Deursen
7 May 2023

Eten is superb/alleen de bezorging ging aantal keren fout.contact opgenomen met restaurant/ zullen het rectificeren.. En mijn gratis blikje bier vergeten&voor 2de keer geen salades!jammer,maar ga ervan uit dat ze dit volgende keer goedmaken.Eten heerlijk en vers!

Danny Versteeg
6 May 2023

De kwaliteit is weer als de periode van de Zweringsweg, well done!

Bakker
3 May 2023
Sam
3 May 2023

Wederom super lekker! Alleen jammer dat het minimale bestelbedrag zo hoog ligt nu, normaal haal ik 1x per week, nu haal ik 1x per maand

Pietersen
30 April 2023

Het eten was weer goed en snel bezorgd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

UncleWillie
30 April 2023
Baars
29 April 2023

Lekkere pizza, mooi op tijd en vriendelijke bezorger.

MM
29 April 2023

Mooi op tijd en super lekker!

Roelof
28 April 2023

Zoals altijd was het eten en de bezorger top

Simone
26 April 2023
George
24 April 2023
Marion
22 April 2023

Snelle levering van het eten..

Misana
22 April 2023

Gewoon lekker

Angel
22 April 2023

Er wat helaas iets mis gegaan gelijk gebeld en top opgelost , eten was verder erg lekker !

B
21 April 2023
Harry
21 April 2023

Topkwaliteit.

John
20 April 2023
Caroline
15 April 2023

Het eten was erg goed en werd netjes op tijd bezorgd

Mike
15 April 2023

Eten was weer lekker en het was er sneller dan verwacht.

UncleWillie
15 April 2023
van straaten R.H
11 April 2023

geen opmerkingen alles loop en smaak prima. volgende keer weer

Meijer
11 April 2023

Heerlijk gegeten , bestelling was er eerder dan aangegeven, top !

Chantal
10 April 2023
Enkido
9 April 2023

Supersnel, lekker eten en vriendelijk

Bakker
8 April 2023

Het was weer genieten. Bedankt cleopatra voor de goede service en het lekkere eten.

Denise
3 April 2023

Kapsalon was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
2 April 2023

Top service en kwaliteit goed eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herman
2 April 2023

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

UncleWillie
2 April 2023
Hans Nijenhuis
1 April 2023

Te hard gebakken aardappeltjes en snitzel

Oliveri
31 March 2023

Alles is goed . Alleen aardappels zijn voor mij altijd een beetje te dun en hard gebakken

Michael
30 March 2023
Sjon
26 March 2023

Goed eten niks op aan te merken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kaspers
24 March 2023
Evers
21 March 2023

Ik ben vaste klant van jullie, de laaste bestelling Zondag 19 Maart was het eten lauw!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angel
20 March 2023

Top , erg lekker

Bremen
19 March 2023
Antoine Van Deursen
18 March 2023

Het was verrukkelijk/ heerlijk.thnks

UncleWillie
18 March 2023
Carla
17 March 2023

Bestellen hier regelmatig, en ook nu smaakte het eten weer goed, en was het nog goed warm, toen het door een altijd vriendelijke bezorger, afgeleverd werd.

P.J.H. Kok
17 March 2023

Daar waar we gewend waren aan een goede kwaliteit, zakt deze de laatste paar bestellingen terug naar een middelmatig niveau. Het vlees was hard, taai, droog, flauw en lauw. De kwaliteit van de aardappelschijfjes liet ook te wensen over. De bestelfolder verhuist voorlopig een tijdje naar de stapel "hierbij niet bestellen".

Pascal
15 March 2023

Super warm, en lekker! Top!

UncleWillie
15 March 2023
Miti
15 March 2023

Toppoe

GROLSCH MEDEWERKERS
11 March 2023

Het was weer als altijd erg lekker๐Ÿ˜Ž

Henk
10 March 2023

Wederom TOP

Gerrit
9 March 2023

Heerlijke pizza, exact op tijd bezorgd !!

Els Mensink
8 March 2023

Eten was niet op temperatuur. Laatste hap ging koud naar binnen. Waarschijnlijk waren wij de laatsten van het bezorg rondje.

Hofste
5 March 2023

Heerlijk zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene barelds
2 March 2023
Erik
28 February 2023

Snel, warm en kwaliteit super

Miti
27 February 2023

Top

Ellen
27 February 2023
marian
25 February 2023

Heb weer heerlijk gegeten .Netjes op tijd bezorgd.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘‹

Dalen
24 February 2023

Zoals altijd helemaal goed Snelle bezorging altijd warm En nog waardebon er bij gekregen Hier wordt je als klant nog gewaardeerd

Anita
24 February 2023
P.J.H. Kok
24 February 2023

Altijd prima in orde.

Willem
23 February 2023

Op tijd en weer erg lekker. Had iets warmer gekund maar heerlijk,

Ank
22 February 2023

Lekker gegeten, snel bezorgd! Aanrader

UncleWillie
21 February 2023
Miti
20 February 2023

Toppie

Peter Reinders
20 February 2023

Bestelling op een verkeerd adres afgeleverd! Op een verkeerde straat, deze bewoners hebben de bestelling in ontvangst genomen en thuis bij ons afgeleverd om 18.27 uur. Eten was bijna koud. Jammer. Volgende keer maar bij een ander bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bosman
19 February 2023
Y
16 February 2023
Meijer
12 February 2023
Miti
11 February 2023

Toppie

Mark
10 February 2023

Niet best

Nina
9 February 2023
Benny
9 February 2023
Hans Nijenhuis
7 February 2023

Bestelling later bezorgd i.v.m. Kapot knappen van de zak !!

Nick
5 February 2023

Perfect eten, goede bezorging, gewoon top. 5 sterretjes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
5 February 2023

Ruim op tijd.En het eten was weer perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
2 February 2023

Wederom geen champignons op de pizza terwijl deze wel betaald zijn

E.E
30 January 2023

Geen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ine
29 January 2023

Het eten is altijd lekker. Hier is niets op aan te merken. Het is jammer dat de verwachte bezorg tijd nooit wordt waargemaakt. Vandaag een halfuur langer moeten wachten dan de toegezegde tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

desire van voorst
29 January 2023

Bestelling kwam 30 min te laat! Pizza doner was aangebrand, bodem van karton..bestelde 2 tosti ananas met kaas, kreeg er maar 1 en wel 2 tosti kaas, terwijl 1 besteld was. Beide tosti's waren zwart aangebrand.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
29 January 2023
sander will
28 January 2023

Vlees van iedereen was helaas koud, zelfs in een alu bak. Alleen de schijfjes waren warm.

Oliveri
28 January 2023

Toppers

Prins
28 January 2023

Perfect ๐Ÿ‘

Teeld
27 January 2023

Bijna 2 uur op ons eten gewacht. Het eten was prima!

janko
27 January 2023
ria mb dielemans
26 January 2023

het eten was super lekker

Maurice
25 January 2023

Veel geld voor weinig. Aardappelschijfjes zwaar doorbakken en merendeels aardappel weinig vlees dus!

Gertjan
23 January 2023

Eten was veel en lekker, bezorging had een kleine hickup, mijn adres was blijkbaar moeilijk te vinden? Maar dat was snel opgelost door maar even naar buiten te gaan.

Christine moes
22 January 2023

Normaal geen klachten maar deze keer was er 1 item het broodje shoarma zo goed als koud

Henk.
21 January 2023

Wederom top

Cor
21 January 2023
Erik
20 January 2023
William
17 January 2023

Eten warm ontvangen en op tijd

Miti
14 January 2023

Toppie

Ilyana
14 January 2023

Ik ben normaal vaste klant en bestel echt vaak, maar gister was de shoarma in de kapsalon gewoon aangebrand en de pizza bodem ook keihard dat we de pizza weg hebben gegooid. Heel jammer na al die jaren dat we bij jullie hebben besteld..

Anne
13 January 2023

Het eten was zoals gewoonlijk weer lekker, echter moeten ze wel aan de bezorging werken. Om 18.10u een pizza en kapsalon besteld, bezorgtijd 19.10u prima. Bleek dat de pizza en kapsalon pas om 19.50u aankwamen, met een keer bellen tussendoor of ze ons niet vergeten waren. Jammer.

Hans Jager
12 January 2023

Ik had gevraagd om warm eten te bezorgen, helaas was het eten lauw/koud en de oorzaak daarvan is een koud blikje coca cola was bij het eten geplaatst daardoor werd het warme eten lauw/koud en de koude Coca Cola lauw/warm. Mijn conclusie slecht ingepakt

Tim Halle
12 January 2023

Ik heb een extra pita bij besteld niet gekregen een blikje fanta besteld niet gekregen alleen mijn gratis drankje zat erbij dus heb 3.25euro voor niks betaald niets gekregen ik vind dit echt jammer hoe dit is gegaan geen goede reclame als je terug wil reageren stuur een mail op timterhalle8585@icloud.com

Reaction from Cleopatra

Hallo, u bestelling was gisteren 1 van de laatste die is bezorgd en toevallig was ik diegene die het bezorgde en de andere eigenaar die het maakte en ik weet zeker dat er een fanta en 2 pitaโ€™s in de bestelling zaten. Dus mijn vraag is hoe kun je zoiets zeggen terwijl je weet dat je het hebt gekregen?

Nina
9 January 2023
Marco
9 January 2023
Nayil Katalanc
9 January 2023

Op tijd en lekker! Niks te verbeteren. Top๐Ÿ‘๐Ÿฝ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Scholten
8 January 2023

Zoals gewoonlijk altijd goed eten .

Miti
8 January 2023

Toppie

Johan
7 January 2023

De shoarma bestond vooral uit kleine stukjes vlees (indruk restjes) en het bakje scherpe saus was nog voor geen kwart gevuld. Jammer we zijn dit niet gewend van Cleopatra

W
3 January 2023

Veel positiefs gehoord over jullie. Gisteren toch eens besteld , maar helaas de shoarma smaakte flauw en was droog echt jammer. Snachts wakker gelegen van enorme zuurbranden en vervolgens smorgen aan de diarree .. 1 keer en nooit meer

Dalen
2 January 2023

Lekker eten Snelle levering En notities worden altijd gelezen ๐Ÿ’ช

Dankaart
1 January 2022

We snappen dat het druk is, maar wij vonden het erg slecht dat er niet goed op de bon is gekeken is. Waardoor we eerst de 1 helft van onze bestelling kregen en een uur later de andere deel. Wij vinden dat de bezorgers hier niet aan kan doen en het eten ook wel goed is. Hierbij vinden dat het erg mis is gegaan in de zaak. We hebben ook een aantal maal gebeld en de eerst keer wordt dan gezegt dat het eten binnen 20 minuten er zal zijn en dat was doen niet zo het geval. Wij hopen dat dit in de toekomst beter gaat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Dijk
28 December 2022
Herman
26 December 2022

Heb online besteld en betaald kon geen stempel krijgen in het spaarboekje kan alleen met contante betaling dat vind ik een min punt voor de rest was het prima eten

M vd maas
24 December 2022

Snelle bezorging smaakte goed

Willy
24 December 2022

Goede kwaliteit en snel bezorgd

RB
23 December 2022

We hadden 2 pita kaas deze waaren bijna zwart aan 1 kant

Horstman
23 December 2022

Beetje lang moeten wachten, maar heerlijk gegeten ๐Ÿ˜‰

Nina
20 December 2022
Mick
17 December 2022

Top. Ik kreeg de vorige keer een verkeerde bestelling bezorgd. Er werd me voor de eerst volgende keer toegezegd dat ik de volgende gratis kreeg. Bij deze, bedankt

B S
13 December 2022

Al meerdere malen s'avonds na een drukke werkdag mijn eten hier besteld zodat ik niet laat nog hoef te koken. Vrijwel altijd tevreden! Lekker eten (en knoflooksaus). De bezorgers zijn vriendelijk, lijken wel wat haastig te zijn maar dat komt door drukte en is heel goed te begrijpen. Een keer heb ik eten besteld en daarna totaal vergeten waardoor er s'avonds laat een bezorger aan stond te bellen terwijl ik sliep, nogal een foutje aan mijn kant. De volgende dag werd ik echter gebeld en het eten werd me tegoed gehouden, ondanks dat het mijn eigen schuld was. Erg sympathiek!! Inmiddels is dit een go-to restaurant voor mij geworden wanneer ik geen tijd heb om te koken of zin heb aan iets.

Toni
12 December 2022

Het was weer lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raymond
10 December 2022

Goed eten . Alleen jammer dat het drinken wat er gratis bij zou moeten zitten er niet bij zat

Annette de Vries
10 December 2022
kahhin khoo
9 December 2022

prijsverhoging geen probleem maar slecht gevulde lahmacun doner

Dalen
8 December 2022

Jammer dat de opmerkingen niet worden gelezen

Hans Kamping
8 December 2022

Alles perfect

Fennie
7 December 2022

Top eten veel vers en warm ...de salade die is heerlijk er bij ...djw toppers

Chris
6 December 2022
Nick
6 December 2022
Els Mensink
6 December 2022

Normaal PRIMA! Nu lauw bijna koud! Niet gewend van jullie! Misschien door sinterklaas spits! EN.......... tip: schnitzels niet in frituur gooien! Is echt niet lekker[ veel ervaring met verzorgen van dagmenu`s op camping maar dit is `not done`!!!! Geen schnitzels meer voor mij. Rest echt prima!!!!

Erwin Abbink
3 December 2022
John
3 December 2022

Kwaliteit laat dit keer wel erg te wensen over, Ik ga dit niet hier neer zetten.

Annet
1 December 2022

Vlot bezorgd, lekker warm en prima gesmaakt, top!!!

Rob Trip
1 December 2022

Prima broodje super shoarma, en snel bezorgd.

Silvia
29 November 2022
Ogo
28 November 2022

Ik had een broodje super shoarma Jumbo besteld, maar kreeg een normale shoarma dit keer, verder vind ik de kwaliteit van deze zaak altijd goed.

Jorg
28 November 2022
Raff
27 November 2022

Kom er al meer dan 25 jaar altijd goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Prins
27 November 2022

Het eten was zeer goed alleen een beetje laat dat is jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lerrie
26 November 2022

Niet normaal lang wachten was de helft van de bestelling ook nog niet eens compleet duurde ook uren voor de bestelling er was plus de 2e keer van het ophalen heeft ook uren geduurd! Maar goed het eten opzich was lekker!

Frank Baasdam
26 November 2022

Bijna twee uur ( 1 3/4 uur) wachten op eten is veels te lang. Helaas

Henri
25 November 2022

ruim 2 uur moeten wachten op mijn eten, gaat mij niet weer gebeuren

Dik
25 November 2022

Moest ruim anderhalf uur wachten. ..... Gaven in de app 1uur aan...dit niet de eerste keer.

b. kotte
24 November 2022

De kip donner was lekker. grote portie, maar helaas zat er geen sla bij

Rob.
23 November 2022

Het was prima en erg lekker

George
22 November 2022
Eunice
21 November 2022

Pizza was koud helaas!

Frank Baasdam
21 November 2022

De pizza Carbonara was weer perfect en de bezorgtijd, nu wel, op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willie
20 November 2022

Lekker, goede porties en snel klaar voor afhaal. (Tip: gebruik van de app op de iphone verbeteren)

Roelof
20 November 2022

Zoals altijd was het weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jo
20 November 2022

Eten was zoals altijd goed en lekker. Hadden om 16.00 besteld met de bezorgtijd van 17.15 en dan alsnog om 17.25 bezorgen?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wb
20 November 2022
WR
18 November 2022

Bezorger zeer vriendelijk en opgewekt ๐Ÿ˜Š Eten, zoals altijd, erg lekker!

Marco
18 November 2022
Pepijn
18 November 2022

1 van de gerechten was redelijk koud, en we klagen er verder nooit over, maar is wel eens vaker gebeurd. Verder is het altijd goed eten, goeie prijs en ook prima bezorgtijden

R.Barelds
17 November 2022
Antoine Van Deursen
15 November 2022

Verkeerde Maaltijd geleverd. Jammer.had voor kleintje Pluto kindermenu besteld.kipnuggets zouden hierin moeten zitten!!maar kregen een frikadel!!

Shannen
15 November 2022

Snel bezorgd, lekker eten en vriendelijke bezorger

Wil
15 November 2022
anoniem
13 November 2022
M
12 November 2022
Mitch
12 November 2022

Alleen de cola en knoflooksaus vergeten jammer . Maar verder goed zoals altijd !

Sven Kok
10 November 2022

Was goed gevuld.

Alexandra
10 November 2022

Heerlijke pasta en snelle bezorging.

Raymond
9 November 2022

Zoals gewoonlijk goed en goede hoeveelheid.

Theo baars
7 November 2022

Eten was half uur te laat pizza was lauw shoarma was koud alleen aardapschijfjes was warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.